DE PRAKTIJK – De Tandartsen – Zandvoort

DE PRAKTIJK

Welkom op de website van de Tandartsen aan Zee.

Vanaf 1 juli 2016 zijn de tandartspraktijken van Joan Wijnands en Onno van Wonderen samengevoegd in een nieuwe praktijk in het centrum van Zandvoort.

Na een ruime periode van voorbereiding en planning is het pand, gelegen op de begane grond van een nieuwbouwcomplex, zodanig ingericht dat er een toekomstbestendige praktijk is gecreerd. Hierbij wilden wij een toegankelijke uitstraling combineren met een strakke, en waar nodig, steriele werkomgeving. Wij hebben vier, vrijwel dezelfde, behandelkamers gebouwd, er is een ruimte voor het maken van grote röntgenopnames en er is een techniekruimte waar bijvoorbeeld reparaties aan protheses gedaan kunnen worden. In een aparte sterilisatieruimte zorgt de meest moderne apparatuur voor reiniging, desinfectie en sterilisatie van de instrumenten.

Per 1 april 2019 is tandarts Sonja Tulner niet meer werkzaam bij ons in de praktijk, alle patiënten worden overgenomen door Joan Wijnands.

De tandarts volgt regelmatig nascholing en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.