DE PRAKTIJK – De Tandartsen aan Zee – Zandvoort

DE PRAKTIJK

Welkom op de website van de Tandartsen aan Zee.

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Zandvoort.
LET OP!!! In Zandvoort is er overal betaald parkeren op: maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Dit geldt ook tijdens de feestdagen. In het winkelgebied van het centrum mag je maximaal 2 uur parkeren á €3,50 p/u. Het beste is om te parkeren in parkeergarage LDC, gelegen in de Cornelis Slegersstraat. U betaald daar in de zomer €2,50 p/u met een maximum van €15,00 p/d en in de winter betaald u €1,00 p/u met een maximum van €5,00 p/d.

Het pand waarin wij zitten, gelegen op de begane grond van het nieuwbouwcomplex, is zodanig ingericht dat er een toekomstbestendige praktijk is gecreëerd. Hierbij wilden wij een toegankelijke uitstraling combineren met een strakke, en waar nodig, steriele werkomgeving. Wij hebben vier, vrijwel dezelfde, behandelkamers gebouwd, er is een ruimte voor het maken van grote röntgenopnames en er is een techniekruimte waar bijvoorbeeld reparaties aan protheses gedaan kunnen worden. In een aparte sterilisatieruimte zorgt de meest moderne apparatuur voor reiniging, desinfectie en sterilisatie van de instrumenten.

De tandartsen volgen regelmatig nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.